Graikija kvepiančios picos

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Graikija kvepiančios picos
Graikija kvepiančios picos
Graikija kvepiančios picos
Graikija kvepiančios picos
Autorius apie receptą: Patogios formos, begalo skanios ir sodrios. Pajausti kiekvieno ingrediento skonį ant minkštutėlio picos pado - tikra palaima! Patogios formos, begalo skanios ir sodrios. Pajausti kiekvieno ingrediento skonį ant minkštutėlio picos pado - tikra palaima! Karina, Paprasta gaminti
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
400 gramų mocarela sūrio
400 gramų fetos sūrio
300 gramų halumi sūrio
200 gramų alyvuogių
200 gramų ančiuvių (marinuotų arba sūdytų)
200 gramų pomidorų padažo
1 vienetas žaliosios paprikos (smulkintos)
1 vienetas rausvųjų svogūnų (smulkinto)
1 vienetas pomidorų (smulkinto)
0.5 šaukštelio raudonėlio
Tešlai:
1 kilogramas kvietinių miltų (naudojau Kauno Grūdų EKSTRA a.r. 405D)
450 mililitrų vandens
7 šaukštai aliejaus
1 šaukštas cukraus
1 šaukštas sodos (be kaupo)
1 šaukštelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Maišome sausus produktus tešlai. Pilame aliejų ir pamaišome. Po truputį pilame vandenį vis pamaišant. Galiausiai minkome tešlą rankomis iki vientisos masės. Imame po gabalėlį tešlos ir išminkome norimos formos ir dydžio picas. Kol dalis picų keps, būtinai uždenkite tešlą, kad jos paviršius nedžiūtų.
2.
Ištepame picų padus pomidorų padažu. Dedame mėgstamo sūrio. Aš dėjau mocarelos, fetos ir halumi. Tarpusavyje susipynę šių sūrių skoniai sušoko sirtaki mūsų burnoje! ⠀
3.
Dėliojame daržoves - žaliąja papriką, mėlynąjį svogūną ir pomidorus. ⠀
4.
Kepame apie 15 minučių iki 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
5.
Iškepus dedame alyvuogių, marinuotų arba sūdytų ančiuvių ir beriame kvapnaus raudonėlio. Ir mėgaujamės!
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital