Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
300 g šviežių petražolių
2 tryniai
2 šaukštai manų kruopų
2 šaukštai kvietinių aukščiausios rūšies miltų
2 šaukštai sviesto
druskos
maltų juodųjų pipirų
šviežių žalumynų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Smulkiai supjaustykite petražoles ir suberk jas į verdantį (pasūdytą ir su pipirais) vandenį.
Išplakite dviejų kiaušinių trynius ir pamažu plakdami suberkite manų kruopas. Gautą masę kabinkite šaukšteliu ir nardinkite į verdančią sriubą.
Miltus pakepinkite svieste, ir kai kukuliukai bus beveik išvirę, pagardinkite jais sriubą. Pavirkite dar apie 7 min.
Į stalą patiekite, įbėrę šviežių žalumynų (pagal skonį).