Pelėsinio sūrio pyragas su vynuogėmis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Pelėsinio sūrio pyragas su vynuogėmis
Pelėsinio sūrio pyragas su vynuogėmis
Pelėsinio sūrio pyragas su vynuogėmis
Pelėsinio sūrio pyragas su vynuogėmis
Pelėsinio sūrio pyragas su vynuogėmis
Pelėsinio sūrio pyragas su vynuogėmis
Pelėsinio sūrio pyragas su vynuogėmis
Autorius apie receptą: Dalinuosi tinklaraščio gimtadieniniu pelėsinio sūrio su vynuogėmis receptu! Dalinuosi tinklaraščio gimtadieniniu pelėsinio sūrio su vynuogėmis receptu! Justina, Sugar to Dust
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
Tešlai:
175 gramai miltų (apytikriai + trupučio pabarstymui)
110 gramų sviesto (šalto)
30 mililitrų vandens (ledinio, apytikriai)
7 gramai cukraus
2 gramai druskos
Įdarui:
250 gramų besėklės vynuogės
150 gramų sūrio su melsvuoju pelėsiu
2 vienetai kiaušinių (didelių)
150 mililitrų grietinėlės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Virtuviniame kombaine išmaišyti sausus tešlos ingredientus. Sudėti šaltą, gabalėliais pjaustytą sviestą ir pulsuojant trinti apie 15 sekundžių. Toliau trinant supilti 60 ml ledinio vandens. Patikrinti, ar tešla jau minkoma, jei dar ne, pilti dar šiek tiek vandens. Netrinti ilgiau nei 30 sekundžių, nes ištirps sviestas.
2.
Tešlą suformuoti į vientisą kamuolį, įvynioti į maistinę plėvelę ir 30 minučių padėti į šaldytuvą.
3.
Ant miltais pabarstyto paviršiaus iškočiokite iš tešlos apie 30 cm skersmens ir apie 0,5 cm storio apskritimą. Įklokite tešlą į 20 cm skersmens kepimo indą. Tešlos perteklių nupjaukite sulig kepimo formos viršumi. Šakute subadykite tešlos dugną. Tešlą atšaldykite šaldytuve ar šaldiklyje, kol ji sutvirtės, apie 30 min.
4.
Įkaitinkite orkaitę iki 205ºC. Ant tešlos užklokite kepimo popieriaus ir užberkite džiovintų pupelių ar žirnių. Kepkite kol tešlos kraštai pradės ruduoti, apie 25 minutes. Nuimkite kepimo popierių su pupelėmis ir dar kepkite apie 5 minutes, kol tešlos dugnas apdžius. Išimkite tešlą iš orkaitės ir palikite atvėsti.
5.
Įkaitinkite orkaitę iki 160ºC.
6.
Nuplaukite is nusausinkite vynuoges. Sūrį supjaustykite kubeliais ir išdėliokite ant paruošto pyrago pagrindo. Ant sūrio išdėliokite vynuoges.
7.
Kaiušinius sumaišykite su grietinėle iki vientisos masės ir užpilkite ant pyrago įdaro.
8.
Kepkite apie 40 - 45 minutes.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
užkandžiai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital