Pats legviausias šviesus biskvitas tortui

AUTORIUS:
Laura
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 28)
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 28)
Lengviausias biskvitas tortui
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Tikrai skanus ir visada pavykstantis šviesus biskvitas, puikiai tinka įvairiausiems naminiams tortams. Lengvas tuo, kad nereikia jokių įmantrių ingredientų ir nereikia Tikrai skanus ir visada pavykstantis šviesus biskvitas, puikiai tinka įvairiausiems naminiams tortams. Lengvas tuo, kad nereikia jokių įmantrių ingredientų ir nereikia atskirai plakti kiaušinių trynių bei baltymų, kaip kad daugumoje biskvitų receptų. O jeigu norite šokoladinio biskvito, tiesiog dalį miltų pakeiskite kakava. (...daugiau) Laura
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
4 vienetai kiaušinių (L dydžio)
120 gramų cukraus
120 gramų miltų
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 šaukštelis vanilinio cukraus
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Kiaušinius mikseriu vidutiniu greičiu plaku daugmaž vieną minutę.
2.
Nesustodama plakti pamažu supilu cukrų, žiupsnelį druskos ir plaku dar 4-5 minutes (ne trumpiau, nes ilgo plakimo reikia, kad biskvitas gerai iškiltų).
3.
Pamažu, atsargiai šaukštu (ne mikseriu!) maišydama suberiu persijotus miltus, sumaišytus su kepimo milteliais.
4.
Tešlą pilu į kepimo popieriumi išklotą 24 cm torto formą atsegamais kraštais, išlyginu paviršių ir kepu iki 170 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30-40 minučių (ar biskvitas iškepė, patikrinu įsmeigdama medinį pagaliuką - jeigu ištrauktas jis švarus ir sausas, biskvitas iškepęs). Jeigu matau, kad biskvito viršus ėmė smarkiau ruduoti, o biskvitas dar neiškepęs, tiesiog pridengiu formos viršų folijos arba kepimo popieriaus lapu. Pirmą kepimo pusę jokiu būdu nevarstykite orkaitės durelių, nes biskvitas sukris.
5.
Iškepusį biskvitą pirmiausia atvėsinu kepimo formoje, o tada perkeliu ant grotelių ir leidžiu visiškai visiškai atvėsti.
6.
Pjaustyti šį biskvitą, kaip ir visus kitus biskvitus, reikėtų tik jam pilnai atvėsus, nes tada pjausis legviausiai ir netrupės. Paprastai šį biskvitą pjaunu į 3-4 dalis.
AUTORIUS: Laura
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (7)
Kristina
2018-06-20 01:39
Labai lengvai, greitai ir tikrai skaniai. Rekomenduoju! ATSAKYTI
Asta
2018-06-18 07:22
Aliejaus ar sviesto nereikia? ATSAKYTI
Laima
2018-06-18 16:26
Nereikia :) ATSAKYTI
Loreta
2018-06-06 19:15
gavosi puikus , storas biskvitas
ATSAKYTI
Anandi
2018-02-21 19:43
Pabandziau pasidaryti ir as, labai patiko ATSAKYTI
Inga
2018-01-30 18:56
Ar reikia biskvita sulaistyti? ATSAKYTI
Laura
2018-01-30 22:36
Taip, kaip ir daugumą biskvitų taip ir šį, prieš pertepant skaniau jeigu sulaistysite. Sulaistyti tinka truputį saldinta kava, stipri juoda arbata, saldintas vanduo su rūgštele, na čia priklausomai nuo kremo :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
užkandžiai
ruošiamės žiemai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis