Parą parauginti agurkėliai

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Parą parauginti agurkėliai
Autorius apie receptą: Labai skanūs agurkėliai, jei norite aštresnių, papildomai pagardinkite aitriąja paprika. Taip pat labai tinka pagardinti 20 gramų krieno šaknimi. Labai skanūs agurkėliai, jei norite aštresnių, papildomai pagardinkite aitriąja paprika. Taip pat labai tinka pagardinti 20 gramų krieno šaknimi. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 ir 7/10 kilogramo agurkų
1 pundelis krapų
4 skiltelės česnako (didesnių arba 5 mažesnių)
1 šaukštas garstyčių sėklų
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal poreikį vandens (šilto)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Agurkų galiukus nupjauti, agurkus perpjauti išilgai į 4 dalis. Česnaką supjaustyti plonais griežinėliais.
2.
Į 3 litrų stiklainį sudėti česnaką, krapus, berti garstyčių sėklas, druską, pipirus ir agurkus.
3.
Į paruoštą stiklainį pilti vandens ir gerai išmaišyti. Tvirtai užsukti stiklainį ir palikti vėsioje, tamsioje vietoje 24 valandoms.
Patarimai:
Vanduo. Jei agurkus supjaustysite, naudokite šiltą vandenį, o jei naudosite nepjaustytus, tuomet pilkite verdantį vandenį.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital