Paprasti moliūginiai blyneliai - minkšti ir skanūs

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Moliūgo blynai blyneliai
Autorius apie receptą: Minkštučiai, skanučiai, dailiai geltoni blyneliai. Labai skanu su balinta kava ar kakavos puodeliu. Minkštučiai, skanučiai, dailiai geltoni blyneliai. Labai skanu su balinta kava ar kakavos puodeliu. Ina, Taip norėjau...
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
450 gramų moliūgų
2 vienetai kiaušinių
1 stiklinė miltų
1 šaukštas cukraus
1 žiupsnelis druskos
šiek tiek kepimo miltelių
šiek tiek aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Moliūgą sutarkuoti burokine tarka. Tarkius sumaišyti su kiaušiniu, cukrumi, druska, miltais ir kepimo milteliais.
2.
Kepti nedidelius blynelius įkaitintame aliejuje, iškepusius apibarstyti cukrumi.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Vilma
2019-09-28 21:11
Patys skaniausi. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital