Pagrindinis sultinys

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 34)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 34)
Pagrindinis sultinys
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
675 g supjaustytų vištos gabaliukų, be odos
675 g kiaulienos šonkauliukų
3,25 l vandens
3-4 gabaliukai šviežios imbiero šaknies, nuluptos ir suspaustos
3-4 svogūno laiškai, surišti tarpusavyje
3-4 šaukštai kiniško ryžių vyno arba sauso šerio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išeiga: 2,5 litro 1. Nuo vištos ir šonkauliukų nupjauti riebalus, mėsą ir šonkauliukus supjaustyti stambiais gabaliukais. 2. Vištieną ir šonkauliukus sudėti į puodą su vandeniu, sudėti ten imbierą ir svogūnų laiškus, surištus į pundelį. 3. Vandenį užvirti, tinklelio pagalba nuo sultinio paviršiaus nuimti putas. Puodą nudengti, sumažinti ugnį ir virti ant mažos ugnies 2-3 valandas. 4. Sultinį persunkti, išimti iš jo mėsą ir šonkauliukus, imbierą ir svogūnus. Puodą su persunktu sultiniu vėl pastatyti ant ugnies, supilti į jį ryžių vyną arba šerį. Dar kartą užvirti, leisti pavirti 2-3 minutes, nuimti nuo ugnies. Kai sultinys atauš, galima jį padėti į šaldytuvą. Taip pat sultinį galima užšaldyti nedideliame konteineryje ir atšildyti tada, kai prireiks.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital