Oto kepsnys su daržovėmis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Oto kepsnys su daržovėmis
Oto kepsnys su daržovėmis
Oto kepsnys su daržovėmis
Oto kepsnys su daržovėmis
Autorius apie receptą: Aš pažadėjau sau tyliai, kad šiais metais valgysiu dar daugiau žuvies. Mano visa šeima ir šiaip mėgsta ir valgo žuvį. Noriu pasidalinti su Jumis savo pietų idėja. Oto kepsnys su Aš pažadėjau sau tyliai, kad šiais metais valgysiu dar daugiau žuvies. Mano visa šeima ir šiaip mėgsta ir valgo žuvį. Noriu pasidalinti su Jumis savo pietų idėja. Oto kepsnys su karštomis daržovėmis ir miežinėmis kruopomis. Paprastai paruošiama, nepaprastai skanu ir labai sveika. O kodėl gi, taip negalima valgyti dažniau? Lai šie metai būna „Žuvies metai“. Ar prisijungsite ir jūs? (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
800 gramų žuvies filė (Oto)
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
1 šaukštelis džiovinto raudonėlio
1 žiupsnelis čili dribsnių
pagal poreikį aliejaus (kepimui)
Garnyrui:
1 vienetas brokolių
200 gramų miežinių kruopų
1 vienetas poro
2 vienetai morkų
0.5 vieneto salierų šaknų
2 skiltelės česnako
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Kruopas supilame į pasūdytą verdantį vandenį ir verdame, kol išvirs.
2.
Žuvį supjaustome nedideliais gabalėliais. Pabarstome druska, pipirais, čili dribsniais, raudonėliu.
3.
Keptuvėje įkaitiname aliejų ir kepame žuvį iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus ir iškeps.
4.
Porą supjaustome žiedais, česnaką pasmulkiname, brokolį išskirstome žiedynais, morkas supjaustome griežinėliais, salierą plonais, nedideliais gabalėliais.
5.
Švarioje keptuvėje įkaitiname aliejų. Sudedame porą ir česnaką, šiek tiek pakaitinus, suberiame morkas. Pakaitiname apie minutę, sudedame salierus. Viską gerai išmaišome, suberiame brokolius. Pagardiname druska. Išjungiame ugnį.
6.
Į lėkštę dedame virtų miežinių kruopų, oto kepsnį ir keptų daržovių.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital