Autorius apie receptą:
Kaip ruduo be keptų obuolių? Vien dėl kvapo galima kepti kasdien.
Kaip ruduo be keptų obuolių? Vien dėl kvapo galima kepti kasdien.
Helena
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
pagal poreikį
obuolių
pagal skonį
malto cinamono
pagal skonį
medaus
šiek tiek
cukraus pudros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Obuolius nuplauname, nusausiname ir gražiai išimame sėklalizdžius, suformuodami juose duobelę. Į duobelę dedame po šaukštelį medaus, apibarstome cinamonu. Sudedame į kepimo formą.
2.
Kepame iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje maždaug 15 minučių.