Orkaitėje kepti burgeriukai ant kopūsto

AUTORIUS:
Emilija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Orkaitėje kepti burgeriukai ant kopūsto
Nuotraukos LaMaistas.lt redakcijos
Orkaitėje kepti burgeriukai ant kopūsto
Orkaitėje kepti burgeriukai ant kopūsto
Autorius apie receptą: Tobulo skonio ir tekstūros. Puikiai tiks tiems, kas vengia bandelių! Jei norisi, papildomai galima dėti pomidorų griežinėlių ar kitų daržovių. Šie mėsainiai iškepa be galo Tobulo skonio ir tekstūros. Puikiai tiks tiems, kas vengia bandelių! Jei norisi, papildomai galima dėti pomidorų griežinėlių ar kitų daržovių. Šie mėsainiai iškepa be galo sultingi ir skanūs, tad puikiai tiks gardiems ir maistingiems pietums ar vakarienei. (...daugiau) Emilija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1 vienetas kopūstų (į mažesnę pusę)
500 gramų maltos jautienos (naudojau 15% riebumo)
100 gramų fermentinio sūrio (arba mocarelos)
5 šaukštai pomidorų padažo
1 šaukštelis česnako miltelių
1 sauja petražolių
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
šiek tiek alyvuogių aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Orkaitę įkaitinti iki 200 C (režimas viršus+apačia be vėjelio).
2.
Kopūstą supjaustyti apie 2 cm storumo riekėmis.
3.
Kepimo formą iškloti kepimo popieriumi, išdėlioti kopūstą. Kiekvieną riekę pabarstyti su druska, pipirais ir apšlakstyti aliejumi.
4.
Kepti įkaitintoje iki 200 C orkaitėje apie 10 min., kol kiek apskrus.
5.
Tuo tarpu į dubenį dėti maltą jautieną, berti druską, pipirus, česnako miltelius, berti smulkintas petražoles ir gerai išminkyti.
6.
Apkeptus kopūstus išimti iš orkaitės. Kiekvieną aptepti 1 šaukštu pomidorų padažo.
7.
Iš maltos mėsos suformuoti paplotėlius (man gavosi 5 vienetai) ir dėti ant kopūstų riekių.
8.
Viską grąžinti į orkaitę ir kepti 10-15 min. (arba kol mėsa iškeps).
9.
Likus kelioms minutėms iki kepimo pabaigos, kiekvieną mėsainį pabarstyti tarkuotu sūriu.
10.
Patiekiant galima pabarstyti smulkintomis petražolėmis.
AUTORIUS: Emilija
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital