1.
Išmirkinkite piene batono riekeles ir sumaišykite su faršu, įmuškite kiaušinį, įdėkite 1 šaukštą majonezo, druskos ir pipirų. Gerai išmaišykite.
2.
35 gr sūrio ir sviestą supjaustykite gabaliukais. Iš faršo masės rankomis formuokite paplotėlius, į centrą dėkite sūrio gabalėlį, ant viršaus sviesto, ir suformuokite kotletus.
3.
Apkepkite trumpai kotletus aliejuje iki auksinės rudos spalvos, po to kotletus sudėkite į kepimo indą, ir supilkite aliejų (kuriame kepė kotletai), įpilkite ir vandens truputį.
4.
Supjaustykite pomidorus griežinėliais ir dėkite ant kotletų. Sutarkuokite smulkiai sūrį ir uždėkite ant pomidorų, ant viršaus užspauskite majonezo.
5.
Kepkite iki 180-200 C įkaitintoje orkaitėje apie 40 minučių.