Nuodėmingas mėsainis su dvigubu mėsos paplotėliu ir šonine pagal Orijų Gasanovą

AUTORIUS:
Orijus Gasanovas
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
Nuodėmingas mėsainis su dvigubu mėsos paplotėliu ir šonine pagal Orijų Gasanovą
Nuodėmingas mėsainis su dvigubu mėsos paplotėliu ir šonine pagal Orijų Gasanovą
Nuodėmingas mėsainis su dvigubu mėsos paplotėliu ir šonine pagal Orijų Gasanovą
Nuodėmingas mėsainis su dvigubu mėsos paplotėliu ir šonine pagal Orijų Gasanovą
Nuodėmingas mėsainis su dvigubu mėsos paplotėliu ir šonine pagal Orijų Gasanovą
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
4 vienetai jautienos maltinių (naudojau „Biovela“)
2 vienetai mėsainių bandelių (naudojau „Gardėsio“ STREET FOOD brioche)
4 vienetai rūkytos kiaulienos šoninės (plonai pjaustytos)
2 riekelės čederio sūrio (ar kito mėgstamo)
1 vienetas svogūnų (mažo)
0.5 šaukštelio sviesto
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis pipirų
Padažui:
3 šaukštai majonezo
1 šaukštelis pomidorų padažo
1 šaukštelis garstyčių
1 šaukštas marinuotų agurkų (smulkintų)
1 žiupsnelis pipirų (šviežiai maltų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Šoninės juosteles paskrudinkite orkaitėje arba keptuvėje ant grilio. Kai juostelės apskrus, padėkite jas į šalį, tačiau likusių riebalų neišpilkite. Toje pačioje keptuvėje ant silpnos ugnies pakepkite plonai pjaustytą svogūną, nuolat maišydami, kol šis visiškai suminkštės ir karamelizuosis. Gardinkite druska ir pipirais pagal skonį.
2.
Sumaišykite padažo ingredientus: majonezą, pomidorų padažą, garstyčias ir smulkiai pjaustytus marinuotus agurkėlius, įberkite žiupsnį šviežiai maltų pipirų.
3.
Keptuvėje su aliejumi arba ant grilio iškepkite mėsos paplotėlius. Kepkite apie 3 minutes abi puses – priklausomai nuo to, kaip iškepusią mėsą mėgstate. Likus kelioms minutėms iki kepimo pabaigos, ant vieno iš paplotėlių uždėkite sūrio riekelę, kad šis išsilydytų.
4.
Patepkite bandeles sviestu ir paskrudinkite.
5.
Konstruokite mėsainį: bandeles patepkite padažu, dėkite mėsos paplotėlį su sūriu, tuomet antrą paplotėlį. Ant jo – šoninės riekeles ir svogūnus. Užvožkite antrąja bandele.
6.
Patiekite su bulvių skiltelėmis ar mėgstamomis salotomis.
RECEPTO DRAUGAS: Ant grotelių
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital