Silkių filė su dūmo aromatu ir orkaitėje skrudintos bulvės

AUTORIUS:
ZIGMAS,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Silkių filė su dūmo aromatu ir orkaitėje skrudintos bulvės
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
420 gramų silkių filė (naudojome ZIGMO ONE BITE gabaliukus su dūmo aromatu)
400 gramų bulvių (mažų)
1/4 vieneto raudongūžių kopūstų
2 vienetai obuolių
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
2 šaukštai spanguolių
1 šaukštas citrinų sulčių
1 šaukštas medaus
1 šaukštas medaus
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Nuskustas ir nuplautas bulves 15-20 min. virkite pasūdytame vandenyje, tada nusunkite ir perkelti į skardą.
2.
Mentele kiekvieną bulvę paspausti, pašlakstykite aliejumi ir pašaukite į 220 °C orkaitę, kol ims skrusti.
3.
Ragaukite silkę su apskrudusiomis bulvėmis bei pagardu iš silkių pakuotės. Arba pasigaminkite obuolių ir kopūstų salotų. Obuolius salotoms nuplaukite, perpjaukite pusiau, pašalinkite sėklalizdžius. Kopūstą ir obuolius smulkiai supjaustykite, išmaišykite su alyvuogių aliejaus, citrinų sulčių ir medaus mišiniu bei nuplautomis spanguolėmis.
AUTORIUS: ZIGMAS
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
kūčių patiekalai
kalėdų patiekalai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis