Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
Tešlai: | ||
120 gramų | ryžių miltų | |
70 gramų | kokosų aliejaus | |
70 gramų | obuolių tyrės (šaltos) | |
40 gramų | avinžirnių miltų | |
55 gramai | vandens (šilto) | |
30 gramų | kukurūzų miltų | |
15 gramų | linų sėmenų | |
1 šaukštas | klevų sirupo | |
1 šaukštelis | malto cinamono | |
1 šaukštelis | kepimo miltelių | |
1 žiupsnelis | druskos | |
Įdarui: | ||
200 gramų | obuolių tyrės | |
100 gramų | baltų pupelių (virtų arba konservuotų) | |
3 šaukštai | klevų sirupo | |
15 gramų | kukurūzų krakmolo | |
0.5 šaukštelio | malto cinamono | |
Viršui: | ||
2 vienetai | obuolių |