Susipjaustome obuolius. Realiai jų kiekis priklauso nuo pačių obuolių dydžio.
Išlydome sviestą. Supilame jį ant cukraus ir vanilinio cukraus. Išmaišome. Sudedame kiaušinius. Išsukame. Į jau turimą masę beriami miltai ir kepimo milteliai. Gerai išmaišome. Gauta masė, laikui bėgant, stingsta.
2/5 tešlos padengiame kepimo popieriumi išklotą formą. Kad masė mažiau liptų prie šaukšto įnagį vis pamirkykit šaltame vandenyje. Pusę obuolių kiekio paklojame ant tešlos. Uždengiame 2/5 (skaičiuojant nuo pirminio jos kiekio) tešlos. Antrasis obuolių sluoksnis. Sunaudojame likusią pusę kiekio. Tešlos likutį (1/5 nuo pirminio kiekio) ištampome ant obuolių tinkleliu. Itin patogu tai daryti konditeriniu švirkštu. Pyragas kepamas 175 C temperatūroje 30 min.
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)