Obuoliai tešloje II

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 15)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 15)
Obuoliai tešloje II
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g miltų
250 g sviesto
2 tryniai
4-5 šaukštai tirštos grietinės
200 g cukraus pudros
1 pakelis vanilinio cukraus
1 kg obuolių (Obuolys)
1 baltymas
6 šaukštai cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Miltus kapoti su sviestu, išmaišyti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, įdėti keletą šaukštų grietinės ir kapojant minkyti tešlą. Tada įdėti į dubenėlį, uždengti, 2 val. palaikyti šaldytuve. Vienodo dydžio obuolius nuplauti, nulupti, išpjauti sėklalizdžius, o į jų vietą įberti cukraus. Tešlą iškočioti ir supjaustyti tokio dydžio kvadratais, kad būtų galima suvynioti obuolį. Obuolį dėti kvadrato centre, o tešlos kampelius kruopščiai sulipdyti. Sudėti ant kepimo skardos, patepti plaktu baltymu, pabarstyti cukrumi. Kepti orkaitėje. Patiekti karštus su vaniliniu padažu ar plakta grietinėle.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
biski
2011-04-22 18:41
o kiek laiko kepti? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital