1.
Kiaušinius išsukti su cukrumi iki purios masės, supilti grietinę, kefyrą, išplaktą su soda, suberti vanilinį cukrų, žiupsnelį druskos. Viską gerai išmaišyti.
2.
Suberti persijotus miltus ir užminkyti tešlą. Tešla turi būti kočiojama, bet miltų nepadauginti. Miltų gali berti po truputį, vis paminkyti ir žiūrėti, kad tešla būtų tinkamos konsistencijos - minkoma, bet ne kieta.
3.
Išminkytą tešlą padalinti į 3 dalis, 2 dalis suvynioti į maistinę plėvelę ir padėti į šaldytuvą. Tešla pastovėjusi šaldytuve 2 - 3 paras būna geresnė, iškepę auselės būna tuščiavidurės, traškesne plutele. Dėl to iš pradžių kepti tik iš 1 dalies, 2 - 3 partijas kepti kitom dienom.
4.
Tešlą kočioti patogu ant aliejumi ištepto paviršiaus, tada tešla nelimpa prie rankų ir verdant aliejuje neputoja ir nedega. Iškočioti maždaug 0,5 centimetro storio lakštą, supjaustyti juostelėmis, jų viduryje padaryti pjūvį ir auselę pernerti per įpjovą.
5.
Auseles virti puode įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių. Išėmus dėti ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų aliejus.
6.
Patiekiant pabarstyti cukraus pudra.