Nostalgiški karšti sumuštiniai su obuoliais

AUTORIUS:
Pas Mamuką virtuvėje,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Nostalgiški karšti sumuštiniai su obuoliais
Nostalgiški karšti sumuštiniai su obuoliais
Nostalgiški karšti sumuštiniai su obuoliais
Autorius apie receptą: Kai prie kavos norisi kažko paprasto bet skanaus, tai prisiminiau šiuos sumuštinius. Paprasti, traškūs ir kvepiantys cinamonu ar gali būti kas paprasčiau ir skaniau?! Kai prie kavos norisi kažko paprasto bet skanaus, tai prisiminiau šiuos sumuštinius. Paprasti, traškūs ir kvepiantys cinamonu ar gali būti kas paprasčiau ir skaniau?! Pas Mamuką virtuvėje
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
5 riekelės batono
3 vienetai obuolių
4 šaukštai grietinės (apytikriai)
1 šlakelis žaliosios citrinos sultys (arba citrinų)
pagal skonį rudojo cukraus (arba balto)
pagal skonį malto cinamono
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Įkaitinti orkaitę iki 180° C (kaitinimo režimas - viršus+apačia, be vėjelio).
2.
Obuolius nulupti, pašalinti sėklas ir sutarkuoti burokine tarka. Apšlakstyti citrinų sultimis, išmaišyti.
3.
Batono riekeles aptepti grietine, ant jos dėti sluoksnį tarkuotų obuolių, berti cukrų ir pabarstyti cinamonu.
4.
Riekeles sudėti ant kepimo popieriumi ištiestos kepimo formos.
5.
Kepti iki 180°C įkaitintos orkaitės viduryje 12-15 min, kol riekelių apačia šiek tiek apskrus.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital