Sotūs pusryčių sumuštiniai su avokadu ir kiaušiniu

AUTORIUS:
Armina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Sotūs pusryčių sumuštiniai su avokadu ir kiaušiniu
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Jei nesate taip virę kiaušinių, rekomenduoju pamėginti. Nors jų ruošimas atrodo sudėtingas, tačiau toks jis nėra. Viskas itin paprasta ir greita, o pavyksta labai skaniai ir Jei nesate taip virę kiaušinių, rekomenduoju pamėginti. Nors jų ruošimas atrodo sudėtingas, tačiau toks jis nėra. Viskas itin paprasta ir greita, o pavyksta labai skaniai ir sočiai. Man asmeniškai tokiu būdu virti kiaušiniai yra patys skaniausi, juos tinka valgyti vienus su mėgstamu garnyru, tačiau labai suviliojo pagaminti tokius įdomesnius sumuštinius - tikras apsivalgymas. (...daugiau) Armina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai kiaušinių
0.5 vieneto avokadų
2 riekės tamsios duonos
pagal skonį sezamo sėklų (juodų)
pagal skonį žalumynų
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį fetos sūrio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Į platesnį puodą arba gilesnę keptuvę įpilti vandens, užvirti. Tuomet sumažinti kaitrą taip, kad vandens paviršius tik vos vos virpėtų, kiltų tik smulkučiai burbuliukai (dideli burbulai ir intensyvus virimas išdraskys kiaušinio baltymą).
2.
Kiaušinį įmušti į tankų sietelį, tokiu būdu iš jo ištekės baltymas, kuris ir virimo metu "neprikibtų" prie kiaušinio, tuomet kiaušinį iš sietelio perkelti į nedidelį indelį (pavyzdžiui, neaukštą puodelį, gilesnį samtį ir pan.). Dubenėlį su kiaušiniu priglausti prie pat vandens paviršiaus ir atsargiai į vos verdantį vandenį įleisti kiaušinį, palaukti kol nusileis ant dugno, o tuomet virš kiaušinio, neliečiant, o tik sudarydami srovelę, perbraukti šaukštu ar kiaurasamčiu. Susidariusi srovelė kiaušinius truputį kilstelės nuo dugno, jie neprikibs. Kiaušiniai netrukus ims kilti į viršų, pavirti apie 3 - 4 minutes ir iškilusius kiaušinius išgriebti kiaurasamčiu, kad nuvarvėtų vanduo ir nedailūs baltymų siūlai.
3.
Fetos sūrį supjaustyti griežinėliais, avokado minkštimą išskobti, supjaustyti griežinėliais.
4.
Ant duonos riekelės dėti fetos sūrį, avokadą, pabarstyti pipirais, tuomet dėti paruoštą kiaušinį, berti sezamo sėklas, galima papuošti mėgstamus žalumynus.
AUTORIUS: Armina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital