Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
350 g sūdytos silkės filė
100 g rūkytos šoninės
500 g bulvių
2 svogūnai
1 kiaušinis
2-3 šaukštai miltų
aliejaus
pipirų
druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Silkės filė labai smulkiai supjaustyti, bulves sutarkuoti, šiek tiek nusunkti.
Šoninę supjaustyti smulkiais kubeliais ir pakepinti, suberti smulkintus svogūnus, kai apkeps - ataušinti, išmaišyti su bulvių mase. Įberti druskos, pipirų, įmušti trynį ir gerai išmaišyti. Baltymą išplakti ir kartu su miltais bei silke supilti į bulvių masę.
Gerai išmaišyti ir tuoj pat kepti blynelius karštame aliejuje iš abiejų pusių.
Patiekti su daržovėmis.