Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
300 gramų | tuno aliejuje (2 mažų skardinių) | |
4 vienetai | kiaušinių (kietai virtų) | |
2 vienetai | romaninių salotų (gūžių, ar kitų mėgstamų salotų) | |
200 gramų | vyšninių pomidorų (ar slyvinių) | |
200 gramų | šparaginių pupelių (žalių) | |
0.5 vieneto | ilgavaisių agurkų | |
0.5 vieneto | rausvųjų svogūnų (nedidelio) | |
4 šaukštai | juodųjų alyvuogių (arba kalamata alyvuogių, be kauliukų) | |
2 šaukšteliai | kaparėlių | |
Padažui: | ||
70 mililitrų | alyvuogių aliejaus | |
2 šaukštai | baltojo vyno acto (arba raudono vyno, arba citrinos sulčių) | |
2 šaukštai | dižono garstyčių | |
šiek tiek | druskos | |
šiek tiek | maltų juodųjų pipirų |