Nicos salotos su silke

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Nicos salotos su silke
Autorius apie receptą: Silkė salotose? O taip! Tokį Nicos salotų įkvėptą derinį galite skanauti tiek šiltą, tiek šaltą. Silkė salotose? O taip! Tokį Nicos salotų įkvėptą derinį galite skanauti tiek šiltą, tiek šaltą. Kristina, Ant medinės lentelės
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
200 gramų silkių filė
5 vienetai bulvių (nedidelių)
2 vienetai kiaušinių
100 gramų šparaginių pupelių
100 gramų sultenių
1 saujelė vyšninių pomidorų
1 saujelė alyvuogių
pagal skonį kaparėlių
Padažui:
3 šaukštai alyvuogių aliejaus
1 šaukštas baltojo vyno acto
1 šaukštelis medaus
1 šaukštelis dižono garstyčių
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Bulvytes švariai nuplauname (jei šviežios) arba nuskutame.
2.
Bulves pjauname perpus, sumaišome su šlakeliu aliejaus ir druska, kepame įkaitintoje iki 200 C laipsnių temperatūros orkaitėje 30 minučių.
3.
Išverdame kiaušinius.
4.
Išverdame šparagines pupeles – beriame jas į verdantį vandenį, verdame 3 minutes ir tuomet gausiai perliejame šaltu vandeniu.
5.
Dubenyje sumaišome alyvuogių aliejų, baltojo vyno actą, medų, garstyčias, druską ir pipirus.
6.
Į lėkštę dedame: Apvirtas šparagines pupeles, keptas bulvių puseles, virtus kiaušinius, silkę, sultenes (arba kitas mėgstamas salotas), pomidorus, alyvuoges ir kaparėlius.
7.
Patiekiame su paruoštu padažu.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital