Nevirta braškių uogienė šaldymui

AUTORIUS:
Miglė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Nevirta braškių uogienė šaldymui
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Ši labai skani, kitaip sakoma, sukta (nes reikia vis permaišyti) uogienė atitirpsta per valandą kambario temperatūroje, o paruošti nėra sunku. Tik reikia nepamiršti dienos Ši labai skani, kitaip sakoma, sukta (nes reikia vis permaišyti) uogienė atitirpsta per valandą kambario temperatūroje, o paruošti nėra sunku. Tik reikia nepamiršti dienos eigoje pamaišyti. Taip paruoštos braškės ir būna panašaus skonio, kaip uogienė, o ne tiesiog šaldytos braškės su cukrumi, nes cukrus gerai ištirpsta, atsiranda skysčio, o virti nereikia. Atradau receptą prieš kelis metus internete ir iki šiol juo naudojuosi. (...daugiau) Miglė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
2.5 kilogramo braškių (apytikriai)
1 kilogramas cukraus uogienėms
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Braškes nuplauti, nupjauti kotelius ir supjaustyti. Mažas braškes galima pjauti pusiau, o didesnes į kelias dalis. Į dubenį sudėti pjaustytas braškes, berti cukrų, išmaišyti.
2.
Laikyti kambario temperatūroje ir per pusdienį pamaišyti kelis kartus.
3.
Paruoštą uogienę sudėti į indelius ir dėti į šaldymo kamerą.
AUTORIUS: Miglė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital