Netikras zuikis kitaip - iš mėsos ir moliūgo

AUTORIUS:
Elžbieta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Netikras zuikis su moliūgu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
400 gramų faršo
300 gramų moliūgų (gryno svorio)
2 vienetai kiaušinių
6 šaukštai maltų džiūvėsėlių
2 skiltelės česnako
šiek tiek prieskonių mėsai
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Moliūgą supjaustome nedideliais kubeliais. Sudedame likusius ingridientus ir sumaišome, pasūdome, pagardiname pipirais.
2.
Viską sudedame į kekso formą, išklotą kepimo popieriumi (arba pateptą sviestu ir pabarstytą džiūvėsėliais). Kepame iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 45 min. Skanaus!
AUTORIUS: Elžbieta
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital