1.
Sausainius (gali būti ir Gaidelis) sutrupinti, sumalti ar sutrinti ir užpilti išlydytu sviestu. Viską gerai išmaišyti ir šiuo mišiniu iškloti kepimo formą (prieš tau jos dugną ištiesti kepimo popieriumi, naudojau 21 cm skersmens formą), gerai prispaudžiant, kad neliktų tarpelių. Kreminę varškę išmaišyti su cukrumi.
2.
Želatiną išbrinkinti, tada ištirpinti karšto vandens vonelėje, palikti truputį atvėsti ir tada palaipsniui maišant supilti į varškės masę. Paruoštą masę supilti ant sausainių ir tortą padėti į šaldytuvą 3 - 4 valandoms, kad sustingtų varškės masė.
3.
Kai masė sustingusi, galime pasiruošti želė (taip, kaip ant pakelio parašyta, tik pilkite ketvirtadaliu mažiau vandens) ir palikti truputį atvėsti. Tada ant torto viršaus pabarstyti uogų ir užpilti pravėsusią žele. Dėti į šaldytuvą ir palaukti kol sustings. Skanaus!