Nekeptas pyragas su avietėmis

AUTORIUS:
Auksė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Nekeptas pyragas su avietėmis
Nekeptas pyragas su avietėmis
Nekeptas pyragas su avietėmis
Autorius apie receptą: Šiuo metu aviečių sezonas, todėl puiki proga išmėginti naujus skonius. Gaivus ir nepaliekantis abejingų. Šiuo metu aviečių sezonas, todėl puiki proga išmėginti naujus skonius. Gaivus ir nepaliekantis abejingų. Auksė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Pagrindui:
240 gramų sausainių
105 gramai sviesto
Kremui:
360 gramų varškės 9%
250 gramų maskarponės sūrio
250 gramų grietinėlės, 35% riebumo
77 gramai želės (skaidrios, naudojau braškių ir vanilės skonio)
100 mililitrų vandens
1.5 šaukšto agavos sirupo
2 saujos aviečių
2 šaukšteliai vanilinio cukraus
Papuošimui:
šiek tiek aviečių
2 šaukštai kokoso drožlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Pagrindui sausainius sutrinti maisto kombainu ar kočėlu iki smulkių smėlio konsistencijos trupinių.
2.
Sviestą ištirpinti, išmaišyti su sausainiais. Masę dėti į kepimo popieriumi išklotą formą (apie 20-24 cm skersmens, patogiausia - nusegamais kraštais) ir spaudžiant rankomis, suformuoti torto pagrindą. Įdėti į šaldytuvą, kol paruošime kremą.
3.
Kremui želė užpilti 100 ml karšto vandens. Maišyti, kol ištirps ir palikti pravėsti.
4.
Varškę pertrinti iki kreminės konsistencijos.
5.
Varškę šaukštu gerai išsukti su maskarpone, agavų sirupu ir vaniliniu cukrumi iki vientisos konsistencijos.
6.
Atvėsusią želę, maišant supilti į grietinėlę.
7.
Į varškės bei maskarponės masę, plakant elektriniu plakikliu, palaipsniui supilti grietinėlę su žėle. Aš tiesiog išmaišiau šauktu, galima ir išplakti. Išplakus, įdėjau 2 saujas aviečių.
8.
Kremą supilti ant torto pagrindo ir dėti į šaldytuvą sustingti bent 4-6 valandoms.
9.
Papuošti galima iš karto, prieš dedant į šaldytuvą ar po to. Papuošimui naudojau aviečių ir kokoso drožles. Galima pasirinkti ir savo papuošimo būdus.
AUTORIUS: Auksė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital