Nekeptas meduolių tortas su grietine ir persikais

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 16)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 16)
Nekeptas meduolių tortas su grietine ir persikais
Nekeptas meduolių tortas su grietine ir persikais
Nekeptas meduolių tortas su grietine ir persikais
Autorius apie receptą: Manau, kad meduolių torto receptą žino daugelis iš jūsų ir esate jį gaminę ne kartą. Sutinkate, kad tai išties gardus, be proto lengvai pagaminamas tortukas, kurį pagaminsite Manau, kad meduolių torto receptą žino daugelis iš jūsų ir esate jį gaminę ne kartą. Sutinkate, kad tai išties gardus, be proto lengvai pagaminamas tortukas, kurį pagaminsite be didesnių pastangų, o į gamybos procesą drąsiai galite kviesti vaikučius - didžiuosius savo pagalbininkus? Šįsyk meduolių tortuką gaminau ne su bananų įdaru, kaip dažniausiai mes įpratę jį gaminti, bet su persikais. Patikėkit, tortukas gavosi gardus, gaivus, ne per saldus, žodžiu, super. (...daugiau) Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 skardinė konservuotų persikų (didesnės, apie 800 g)
500 gramų meduolių (naudojau riešutinius)
500 gramų grietinės, 30% riebumo
1 sauja braškių
8 šaukštai vandens
1.5 šaukšto želatinos
1 šaukštas cukraus pudros (arba pagal skonį)
pagal skonį citrinų sulčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Meduolius smulkiai sutrupinti.
2.
Į puodelį įpilti vandens, suberti želatiną, išmaišyti ir palaikyti 10 - 15 minučių iki kol išbrinks, tuomet pašildyti iki kol ištirps ir atvėsinti.
3.
Į dubenį sudėti grietinę, supilti želatiną, greitai ir gerai išmaišyti. Tuomet suberti cukraus pudrą, įpilti citrinos sulčių ir išmaišyti.
4.
5 persikų puseles supjaustyti mažais gabaliukais ir įmaišyti į grietinės masę.
5.
Į tortinę su nusegamais kraštais suberti dalį meduolių, ant viršaus dėti ir gražiai paskleisti paruošto kremo su persikais, tuomet vėl berti trupinius ir taip sluoksniuoti iki kol baigsis visi produktai. Viršutinis sluoksnis turi būti meduolių.
6.
Likusius persikus ir braškes supjaustyti griežinėliais, išdėlioti ant torto ir padėti jį į šaldytuvą visai nakčiai.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital