Nekeptas maskarponės tortas su braškėmis

AUTORIUS:
Reda
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Nekeptas maskarponės tortas su braškėmis
Nekeptas maskarponės tortas su braškėmis
Nekeptas maskarponės tortas su braškėmis
Nekeptas maskarponės tortas su braškėmis
Autorius apie receptą: Kam vargti, kepant tortus ypač vasarą? Nekeptas tortas su braškėmis tiesiog tobulas vasaros palydovas. Kam vargti, kepant tortus ypač vasarą? Nekeptas tortas su braškėmis tiesiog tobulas vasaros palydovas. Reda
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
385 gramai kondensuoto pieno, saldinto
330 gramų sausainių
250 gramų maskarponės sūrio
200 gramų sviesto
200 mililitrų grietinėlė, 36% riebumo
1 sauja braškių
4 šaukšteliai želatinos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Pirmiausia išsibrinkiname maistinę želatiną. Užpilame šaltu vandeniu ir paliekame pastovėti 15 min. Vandens pilame maždaug, kad apsemtų želatiną. Aš pilu šiek tiek daugiau, nes brinkdama masė didėja.
2.
Sausainius sutriname elektriniu smulkintuvu.
3.
Sviestą ištirpiname ant silpnos ugnies ir sumaišome su trintais sausainiais.
4.
Kepimo formą išklojame kepimo popieriumi ir sudedame sausainius. Gerai juos paspaudžiame bei suformuojame truputį aukštesnius kraštelius. Dedame į šaldytuvą, kad truputį apstingtų.
5.
Išbrinkusią želatiną dedame ant garų vonelės ir ištirpiname. Paliekame šiek tiek atvėsti.
6.
Grietinėlę išsiplakame iki standžių putų ir atidedame.
7.
Maskarponės sūrį sumaišome su kondensuotu saldintu pienu ir švelniais judesiais, po truputį įmaišome išplaktą grietinėlę. Maišant, po truputį pilame pravėsusią želatiną ir išmaišome.
8.
Ištraukiame iš šaldytuvo formą su apstingusiu sausainių pagrindu ir visą pasiruoštą masę supilame ant jo. Jei išėjo per skysta, nebijokite. Dedame formą į šaldytuvą, kad sustingtų tortas, o tik tada puošiame braškėmis.
AUTORIUS: Reda
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital