Nekeptas kokosinis tortas

AUTORIUS:
Roma Alčauskytė, 5produktai
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Nekeptas kokosinis tortas
Nekeptas kokosinis tortas
Nekeptas kokosinis tortas
Nekeptas kokosinis tortas
Nekeptas kokosinis tortas
Autorius apie receptą: Nuostabaus skonio saldžiarūgštis tortas džiugins Jus ne tik įvairiomis progomis, bet ir kaip desertas prie rytinio kavos puodelio. Pasigamina lengvai, greitai, bet atrodo Nuostabaus skonio saldžiarūgštis tortas džiugins Jus ne tik įvairiomis progomis, bet ir kaip desertas prie rytinio kavos puodelio. Pasigamina lengvai, greitai, bet atrodo prabangiai. (...daugiau) Roma Alčauskytė, 5produktai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Pagrindui:
110 gramų kokoso drožlių
85 gramai balto šokolado
Kremui:
500 mililitrų kokosų kremo
2 vienetai citrinų
40 gramų balto šokolado
30 gramų kokoso drožlių
4 šaukštai vandens
2 šaukšteliai želatinos milteliai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Ištirpinti 85 gramus baltojo šokolado ir sumaišyti su 110 gramų kokoso drožlių. Išeis lipni masė. Sudėti ją į kepimo formą nuimamais kraštais, gražiai prispausti prie dugno ir įdėti į šaldytuvą, kol bus paruoštas kremo sluoksnis.
2.
Kremui nutarkuoti abiejų citrinų žieveles. Vienos citrinos sultis išspausti.
3.
Ištirpinti šokoladą.
4.
Želatiną užpilti vandeniu ir palikti brinkti 15 min. Vėliau ją pašildyti garų vonelėje, kol ištirps (neužvirinti!), palikti atvėsti.
5.
Sumaišyti kokosų kremą, citrinų žieveles ir vienos citrinos sultis, kokoso drožles bei baltą šokoladą. Kai kremas taps vientisas plona srovele, maišant, supilti tirpintą želatiną. Išmaišyti.
6.
Užpilti paruoštą kremą ant iš šaldytuvo išimto pyrago pagrindo ir palikti sustingti šaldytuve per naktį.
AUTORIUS: Roma Alčauskytė, 5produktai
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital