Nekeptas karamelinis varškės tortas

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Nekeptas karamelinis varškės tortas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Pagrindui:
300 gramų sausainių
160 gramų sviesto
Įdarui:
750 gramų varškės
600 gramų karamelizuoto kondensuoto pieno
0.5 stiklinės cukraus pudros (mėgstantiems saldžiau)
70 mililitrų vandens
30 gramų želatinos
Papuošimui:
50 gramų juodojo šokolado
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Želatiną užpilame vandeniu ir paliekame 20 minučių, kad išbrinktų. Vėliau pakatiname ant garų vonelės, kol visiškai ištirpsta ir paliekame atvėsti.
2.
Sausainius sutrupiname, įpilame ištirpintą sviestą, viską sumaišome ir dedame į kepimo formą. Su ranka prispaudžiame prie dugno ir šonų, kad būtų bortelis. Paliekame pusvalandžiui sustingti.
3.
Varškę pertriname per sietelį arba sutriname elektriniu trintuvu. Sudedame "Rududu", cukraus pudrą ir gerai išmaišome. Nuolat maišant plona srovele supilame želatiną ir gerai išplakame iki vientisos masės. Varškės masę supilame ant sausainiais ir paliekame šaldytuve bent dviems valandos. Išėmus iš formos papuošiame tarkuotu šokoladu.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Agnė
2024-04-26 17:45
Kaip mėgstu rududu! Tobulas tortas ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital