Nekeptas karamelinis tortas

AUTORIUS:
Indrė, Gaminu sau,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Nekeptas karamelinis tortas
Nekeptas karamelinis tortas
Nekeptas karamelinis tortas
Nekeptas karamelinis tortas
Autorius apie receptą: Toks skanus, kad bus sunku atsispirti. Toks skanus, kad bus sunku atsispirti. Indrė, Gaminu sau
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Pagrindui:
400 gramų sausainių
160 gramų sviesto
Kremui:
500 gramų maskarponės sūrio (kambario temperatūros)
400 gramų karamelizuoto kondensuoto pieno (kambario temperatūros)
70 mililitrų vandens
2 šaukštai želatinos
Papuošimui:
300 gramų braškių (arba kitų uogų, nebūtina)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Sausainius susmulkinti elektriniu smulkintuvu iki trupinių, o sviestą ištirpinti.
2.
Į sausainių trupinius supilti tirpintą sviestą, išmaišyti.
3.
Kepimo formos dugną ištiesti kepimo popieriumi, suberti trupinius ir suspausti tiek dugną, tiek kraštelius, kad atrodytų kaip krepšelis.
4.
Į puodelį suberti želatiną ir supilti vandenį, permaišyti ir palikti brinkti apie 15 minučių. Kai želatina išbrinks, ją ištirpinti garų vonelėje.
5.
Į dubenį dėti maskarponės sūrį, karamelizuotą kondensuotą pieną, išplakti elektriniu plakikliu iki vientisos masės. Į paruoštą masę supilti želatiną ir vėl viską išplakti.
6.
Gautą masę supilti ant sausainių pagrindo ir dėti į šaldytuvą, laikyti per naktį.
7.
Tuomet papuošti braškėmis ir patiekti.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital