Natūraliai saldūs nekepti kivių pyragėliai be miltų

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 24)
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 24)
Natūraliai saldūs nekepti kivių pyragėliai be miltų
Natūraliai saldūs nekepti kivių pyragėliai be miltų
Natūraliai saldūs nekepti kivių pyragėliai be miltų
Natūraliai saldūs nekepti kivių pyragėliai be miltų
Natūraliai saldūs nekepti kivių pyragėliai be miltų
Autorius apie receptą: Skanūs, sveiki, lengvai paruošiami pavasariški pyragiukai su žaliu kremu! Kas mėgsta avokadą, tam turėtų patikti. Skanūs, sveiki, lengvai paruošiami pavasariški pyragiukai su žaliu kremu! Kas mėgsta avokadą, tam turėtų patikti. Rasos virtuvės užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
3 vienetai avokadų (gerai prinokusių)
3 vienetai kivių
140 gramų lazdyno riešutų
8 vienetai datulių (apytikriai, be kauliukų)
80 gramų kokoso drožlių
0.5 vieneto žaliųjų citrinų (išspaustų sulčių)
3 šaukšteliai skysto medaus (apytikriai arba agavų ar klevų sirupo)
1 šaukštelis žaliosios citrinos žievelės (tarkuotos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Į dubenį sudėkite datules.
2.
Užvirkite vandenį ir užpilkite datules verdančiu vandeniu, palikite 15 minučių pastovėti. Po to vandenį nupilkite, datules nusunkite.
3.
Riešutus, kokoso drožles ir datules sudėkite į dubenį ir susmulkinkite elektriniu trintuvu iki vientisos lipnios masės.
4.
Į keksiukų skardą patieskite popierines keksiukų formeles ir dėkite po 3-4 arbatinius šaukštelius susmulkintos masės, gerai prispauskite prie dugno ir kraštelių.
5.
Nulupkite avokadą, išimkite kaulą. Nutarkuokite žaliosios citrinos žievelę.
6.
Į elektrinį smulkintuvą sudėkite avokadą, medų, tarkuotą žievelę, perpjaukite žaliąją citriną pusiau ir išspauskite pusės citrinos sulčių. Viską sumaišykite iki kreminės konsistencijos.
7.
Gautą kremą supilstykite ant pyragaičių pagrindų.
8.
Kivius nulupkite ir supjaustykite griežinėliais, juos išdėliokite ant pyragėlių viršaus.
9.
Dėkite į šaldymo kamerą.
10.
Kai pyragaičiai sustings, išimkite iš kameros tiek kiek tuo metu suvalgysite, nuo vis dar sušalusių nuimkite popierinius sijonėlius, palaikykite apie 15 min. kambario temperatūroje ir skanaukite.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital