Kavdratinę formą išklojau kepimui skirtu popieriumi. Forma buvo 20 cm ilgio ir pločio ir kažkur 4 cm gylio.
Į puodelį sudėjau sviestą, supyliau sutirštintą pieną, sulaužytą šokoladą ir cukrų.
Kaitinau ant silpnos ugnies, apie 10 minučių, visą laiką maišant.
Po to ugnį padidinau iki vidutinės ir kaitinau dar apie 6 minutes.
Po to į šią masę (kai jau nukėliau nuo ugnies) įmaišiau sukapotus riešutus ir pusę kokoso drožlių.
Viską supyliau į paruoštą formą. Viršų apibarsčiau likusiomis kokoso drožlėmis.
Šią formą uždengiau maistinę plėvele ir palikau šaldytuve 12 valandų, kad sukietėtų.
Po to supjaustau norimo dydžio gabaliukais.
Skanaus!
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)