Naminis paštetas

AUTORIUS:
Rasa Sakalauskaitė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Naminis paštetas
Naminis paštetas
Naminis paštetas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
500 gramų vištų kepenėlių
1 vienetas morkų
80 gramų sviesto
šiek tiek krapų
šiek tiek lauro lapų
šiek tiek druskos
šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Vištų kepenėles palaikyti šaltame vandeyje, išdarinėt, perplauti ir išvirti, kartu su mažais gabaliukais pjaustyta morka, lauro lapais, druska ir mėgstamais prieskoniais.
2.
Sviestą ištirpinti, kepenėles, morkas ir didesnę dalį tirpinto sviesto sumaišyti ir sutrinti šakute.
3.
Viską sukrėsti į formą, apibarstyti krapais, suspausti ir sulyginti. Apipilti likusiu sviestu ir dėti į šaldytuvą sustingti per naktį.
AUTORIUS: Rasa Sakalauskaitė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital