Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
500 gramų
vištų kepenėlių
1 vienetas
morkų
80 gramų
sviesto
šiek tiek
krapų
šiek tiek
lauro lapų
šiek tiek
druskos
šiek tiek
prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Vištų kepenėles palaikyti šaltame vandeyje, išdarinėt, perplauti ir išvirti, kartu su mažais gabaliukais pjaustyta morka, lauro lapais, druska ir mėgstamais prieskoniais.
2.
Sviestą ištirpinti, kepenėles, morkas ir didesnę dalį tirpinto sviesto sumaišyti ir sutrinti šakute.
3.
Viską sukrėsti į formą, apibarstyti krapais, suspausti ir sulyginti. Apipilti likusiu sviestu ir dėti į šaldytuvą sustingti per naktį.