Baltasis padažas

AUTORIUS:
Janina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 89)
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 89)
Baltasis padažas
@Shutterstock
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
250 mililitrų sultinio
1 šaukštas kvietinių miltų
10 gramų sviesto
1 šaukštas krapų (smulkintų, arba kitų žalumunų)
pagal skonį druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Miltai kepinami svieste, kol gražiai pagels ir paskleis riešutų kvapą.
2.
Tada jie po truputį, plakant šluotele atskiedžiami sultiniu ir keletą minučių pavirinami, kol padažas ima tirštėti. Sudedami smulkinti krapai ir dar 1-2 minutes pavirinama.
3.
Jeigu gaminant padažą atsirado gumuliukų, paruoštą padažą galima pertrinti per sietelį.
4.
Paruoštą ir nuimtą nuo ugnies padažą galima papildomai užbalinti šaukštu grietinės arba įdėti šaukštą pomidorų padažo (bus rausvas padažas).
5.
Šis padažas labai tinka įvairiems mėsos patiekalams.
AUTORIUS: Janina
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (4)
Dz
2023-08-08 16:36
Čia tipo baltas? ATSAKYTI
Deividas
2021-02-20 13:21
Labai skanus padazas:) prie kugelio tiko. Tik krapų daugiau dėjau. ATSAKYTI
Ekspertas
2020-03-29 13:55
Negaiskit laiko, neskanu ATSAKYTI
Ieva
2020-03-30 09:25
Skonio reikalas tikriausiai, bet čia vienas iš bazinių receptų, kuriuos mokosi visi pradedantys gaminti :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital