Naminiai sūrio vafliai

AUTORIUS:
Gintarė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Naminiai sūrio vafliai
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Minkšti, burnoje tirpstantys, ypatingi sūrio vafliai sotiems pusryčiams, pietums ar vakarienei. Valgome juos su grietine ir daržovėmis, skanu šalia išsikepti ir šoninės ar Minkšti, burnoje tirpstantys, ypatingi sūrio vafliai sotiems pusryčiams, pietums ar vakarienei. Valgome juos su grietine ir daržovėmis, skanu šalia išsikepti ir šoninės ar kiaušinį! (...daugiau) Gintarė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
290 gramų miltų
180 mililitrų pieno
150 mililitrų vandens
2 vienetai kiaušinių (nedidelių)
80 gramų fermentinio sūrio
3 šaukštai aliejaus
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis prieskoninių žolelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Kiaušinius su aliejumi, pienu ir vandeniu lengvai išplakti.
2.
Įsijoti miltus, kepimo miltelius ir druską. Pagardinti prieskoniais.
3.
Įtarkuoti sūrį (geriau smulkesne tarka) ir gerai išmaišyti. Tešla bus gana tiršta.
4.
Kepti vaflius keptuvė, kol apskrus. Skanaus!
AUTORIUS: Gintarė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Solveiga
2023-11-04 09:54
Kažkas ne taip su proporcijomis arba turėtų būti daugiau instrukcijų. Vafliai tikrai skanūs, bet pradžioje gavosi be proto kieti, teko improvizuoti ir taisyti ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital