Autorius apie receptą:
Naminius makaronus pasigaminti patiems labai paprasta. Ir visiškai nebūtina turėti specialios mašinėlės.
Naminius makaronus pasigaminti patiems labai paprasta. Ir visiškai nebūtina turėti specialios mašinėlės.
Ronaldas
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 vienetas
kiaušinių
4 šaukštai
miltų
(ir dar šiek tiek minkant)
šiek tiek
druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Kiaušinį mušame ant stalviršio.
2.
Ten pat dedame miltus ir rankomis minkome tešlą iki bus vientisa.
3.
Pamažu minkydami įdedame dar šiek tiek miltų ir žiupsnį druskos. Miltų reikėtų dėti tiek, kad tešla būtų minkšto plastelino konsistencijos.
4.
Gerai išminkome, o tada tešlą susukame į maistinę plėvelę ir dedame į šaldytuvą valandai "pailsėti".
5.
Pailsėjusią tešlą padaliname pusiau.
6.
Įmame po vieną tešlos pusę ir labai plonai iškočiojame ant miltais pabarstyto stalviršio (kaip parodyta video). Teisingai iškočiote tešla turėtų būti beveik permatoma.
7.
Tešlos lapą susukame į ritinėlį ir supjaustome norimo storio makaronais.
8.
Makaronus galima naudoti iškart arba sudėti į sandarų indelį ir laikyti šaldytuve 3-4 dienas.