Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
150 mililitrų
vandens
(šilto, virinto)
80 gramų
želės
(mėgiamo skonio, 1 pakelio)
3 šaukštai
želatinos
3 šaukštai
cukraus
1 šaukštelis
citrinos rūgšties
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Žėlė, želatiną ir cukrų sumaišyti ir užpilti vandeniu. Viską gerai išmaišyti, kad neliktų gumulėlių ir palikti valandai pastovėti.
2.
Garų vonelėje masę kaitinti tol, kol visiškai ištirps, įdėti citrinos rūgšties. Jos kiekį reguliuokite pagal save.
3.
Supilstyti masę į silikonines formeles, palikti atvėsti bei sustingti kambario temperatūroje.
Patarimai:
•
Guminukus geriausia saugoti vėsiai. Jei norite paruošti guminukų be želatinos, rekomenduojame šį receptą, jie kiek minkštesni, kitokios konsistencijos, tačiau juos saugoti galima ir kambario temperatūroje.