Nachos lėkštė su malta mėsa ir sūriu

AUTORIUS:
Valdas Šidla
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 19)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 19)
Video LaMaistas.lt redakcijos drauge su TV3
Nachos lėkštė su malta mėsa ir sūriu
Nachos lėkštė su malta mėsa ir sūriu
Nachos lėkštė su malta mėsa ir sūriu
Nachos lėkštė su malta mėsa ir sūriu
Autorius apie receptą: Ši nachos lėkštė idealiai tinka artimųjų pasisėdėjimui. Patogu valgyti, greita ir skanu. Ši nachos lėkštė idealiai tinka artimųjų pasisėdėjimui. Patogu valgyti, greita ir skanu. Valdas Šidla
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
400 gramų jautienos (maltos)
200 gramų sūrio
1 pakelis kukurūzų traškučių (naudojome "Santa Maria")
200 gramų salsa padažo
150 gramų konservuotų pupelių (arba virtų)
100 gramų konservuotų kukurūzų
100 gramų marinuotų jalapenų (nebūtina)
100 mililitrų vandens
1 vienetas rausvųjų svogūnų
2 šaukštai aliejaus
1 pakelis tako prieskonių mišinio
Patiekiant:
1 pundelis kalendros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir apkepinkite smulkiai pjaustytą svogūną iki suminkštės.
2.
Tada sudėkite maltą mėsą ir ją apkepinkite.
3.
Suberkite tako prieskonių mišinį ir įpilkite vandens. Neuždengę maišydami pavirkite maždaug 5–10 minučių.
4.
Kukurūzų traškučius sudėkite į karščiui atsparų indą. Ant jų paskirstykite maltą mėsą.
5.
Ant viršaus išdėliokite konservuotus kukurūzus, pupeles ir smulkintus jelapenus. Apliekite salsa padažu bei apibarstykite tarkuotu sūriu.
6.
Dėkite į iki 225 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepkite 5–7 minutes arba kol sūris išsilydys.
7.
Patiekite apibarstę smulkintomis kalendromis.
Patarimai:
Šis receptas buvo gamintas "La Maistas" laidoje (rodoma sekmadieniais 9 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus "La Maistas" laidų receptus ir patarimus rasite čia.
RECEPTO DRAUGAS:
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Aha nunu
2021-12-05 12:15
Sako: “Patiekite apibarstę smulkintomis kalendromis.” Kam gadinti maistą? Apibarsčius tik išmesti tinka. Tas pats kaip “užtarkuokite ūkiško muilo”. ATSAKYTI
Toma
2022-02-06 17:57
Čia jūsų nuomonė. Man tai labai skanu. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital