Supjausčius vištą siaurom juostelėm užpilti 4 šaukštais sojos padažo, įberti žiupsnį juodųjų pipirų ir palaikyti apie 15-20 minučių.
Prieš kepant į dubenį įberti miltų ir krakmolo mišinį ir paskrudinti riebaluose.
Padažas:
Į gilesnę keptuvę įpilti vandenį, actą, sojos padažą, pomidorų pastą, cukrų ir viską pašildyti. Maišyti iki bendros masės. Tada sudėti papriką, pomidorus, ananasus.
Šildyti iki 5 minučių. Įdėti skrudintus vištienos gabalėlius (išjungti ugnį).
Į išvirtus ryžius galima įdėti šaukštą sviesto, kad sukibtų ir žiupsnelį česnakinių prieskonių.
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)