Morkų salotos "Rudenėlis"

AUTORIUS:
Audronė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Morkų salotos "Rudenėlis"
Morkų salotos "Rudenėlis"
Morkų salotos "Rudenėlis"
Autorius apie receptą: Salotos gaivios, tinka valgyti ir kaip atskirą patiekalą, ir kaip garnyrą prie mėsos. Obuolys labiau tinka saldesnis, rūgštelės priduoda marinuoti agurkėliai. Salotos gaivios, tinka valgyti ir kaip atskirą patiekalą, ir kaip garnyrą prie mėsos. Obuolys labiau tinka saldesnis, rūgštelės priduoda marinuoti agurkėliai. Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
5 vienetai morkų
1/4 galvos kopūstų (nedidelio)
10 vienetų marinuotų agurkų (mažų)
1 vienetas obuolių
1 vienetas poro (baltosios dalies)
2 skiltelės česnako
3 šaukštai majonezo (nebūtina, pagal poreikį)
1 žiupsnelis himalajų druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Morkas, kopūstą, obuolį atskirai sutarkuoti burokine tarka. Jei kopūstas sultingas, sutarkavus, jį reikėtų pabarstyti druska ir gerai pagniaužyti.
2.
Porą ir 5 agurkėlius (kitus 5 palikti papuošimui) smulkiai supjaustyti.
3.
Daržoves ir obuolį sumaišyti, įspausti česnaką, pagardinti druska ir majonezu, gerai išmaišyti.
4.
Sudėti į patiekimo indą, papuošti išpjaustyto poro gabalėliais, morkomis, marinuotais agurkėliais.
AUTORIUS: Audronė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital