Moliūgų sklindžiai be kiaušinių ir pieno produktų

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 15)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 15)
Moliūgų blynai
Autorius apie receptą: Neįprasti, pikantiški ir labai skanūs moliūgų sklindžiai. Avinžirnių miltus galima pakeisti žirnių, bet avinžirnių skonis yra švelnesnis. Neįprasti, pikantiški ir labai skanūs moliūgų sklindžiai. Avinžirnių miltus galima pakeisti žirnių, bet avinžirnių skonis yra švelnesnis. Oksana, Gyvensenos akademija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų moliūgų
3 šaukštai kvietinių miltų
3 šaukštai avinžirnių miltų
1 šaukštas kario prieskonių
pagal skonį druskos
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Moliūgą sutarkuojame smulkia tarka.
2.
Beriame prieskonius, druską ir gerai permaišome.
3.
Beriame miltus ir užmaišome tirštą tešlą sklindžiams.
4.
Ant vidutinės ugnies įkaitiname keptuve, pilame 1-2 v.š. aliejaus ir šiek tiek sumažiname ugnį. Dedame po šaukštą tešlos ir uždengiame keptuvę dangčių. Sklindžius apverčiame ir kepame iki auksinės spalvos (dangčiu uždengti nereikia).
5.
Tiekiame šiltus su mėgstamu padažu, pvz., grietine.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital