Tortas "Miško samana" su špinatų biskvitu, maskarponės kremu ir uogomis

AUTORIUS:
Agnė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Tortas "Miško samana" su špinatų biskvitu, maskarponės kremu ir uogomis
Tortas "Miško samana" su špinatų biskvitu, maskarponės kremu ir uogomis
Tortas "Miško samana" su špinatų biskvitu, maskarponės kremu ir uogomis
Autorius apie receptą: Nepaprastai įdomus pyragas su špinatais, špinatu skonis nesijaučia, labai skanus ir gražus. Nepaprastai įdomus pyragas su špinatais, špinatu skonis nesijaučia, labai skanus ir gražus. Agnė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
Biskvitui:
2 stiklinės kvietinių miltų
250 gramų špinatų
4 vienetai kiaušinių
180 mililitrų aliejaus
1 stiklinė cukraus
2 šaukšteliai kepimo miltelių
2 šaukšteliai vanilinio cukraus
0.5 šaukštelio sodos
šiek tiek citrinų sulčių (sodai nugesinti)
Kremui:
500 mililitrų grietinėlė, 36% riebumo
250 mililitrų maskarponės sūrio
150 gramų mėlynių
150 gramų aviečių
70 mililitrų vandens (šalto)
5 šaukštai cukraus pudros
4 šaukštai citrinų sulčių
4 šaukštai želatinos
16 gramų vanilinio cukraus
pagal skonį citrinos žievelės (tarkuotos)
Sulaistymui:
1 stiklinė vandens
3 šaukštai citrinų sulčių
2 šaukštai cukraus
Papuošimui:
1 sauja uogų (mėlynių ir aviečių )
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Biskvitui špinatus ir 90 ml aliejaus sudėti į trintuvą ir sutrinti iki vientisos masės.
2.
Miltus persijoti su kepimo milteliais.
3.
Kiaušinius su cukrumi ir vaniliniu cukrumi gerai išplakti. Supilti likusį aliejų, špinatų masę, nugesinta sodą ir gerai išmaišyti. Soda galima gesinti grietine, actu, citrinos sultimis. Suberti miltų mišinį, išmaišyti. Supilti tešlą į kepimo popieriumi išklotą kepimo formą.
4.
Kepti 175 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 60 min. Ar iškepė, patikrinti mediniu pagaliuku, įkišus į biskvitą, jis turi neaplipti tešla.
5.
Kremui želatiną užpilti šaltu vandeniu ir palikti 20 min, kad išbrinktų, po 20 min ištirpinti garų vonelėje.
6.
Gietinėlę išplakti su cukraus pudra ir vaniliniu cukrumi iki standumo. Sudėti maskarponės sūrį, supilti citrinos sultis, suberti žievelę, supilti atvėsusią želatiną ir viską išplakti.
7.
Į kremą sudėti uogas ir atsargiai išmaišyti.
8.
Sulaistymui sumaišyti vandenį su citrinų sultimis ir cukrumi.
9.
Palaukti, kol biskvitas atvės ir padalinti jį į 3 lakštus. 1 lakštą sutrupinti. Likusius lakštus sulaistyti.
10.
Dėti sulaistytą biskvitą į torto formą, uždėti kremo, uždėti vėl biskvitą ir vėl kremo, tada biskvito trupinius užberti ant viršaus. Papuošti uogomis.
AUTORIUS: Agnė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital