Minkštos moliūgo bandelės - be kiaušinių

AUTORIUS:
Aurelija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Minkštos moliūgų bandelės
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Minkštos ir visai nesudėtingos moliūginės bandelės - ypač skanu perpjauti perpus, užtepti sviesto ir paruošti pusryčių sumuštinį su sūriu ar uogiene! Bandelės šiekt Minkštos ir visai nesudėtingos moliūginės bandelės - ypač skanu perpjauti perpus, užtepti sviesto ir paruošti pusryčių sumuštinį su sūriu ar uogiene! Bandelės šiekt tiek salsvos, bet jas valgome ir prie mėsos troškinių, jos, pamirkius, puikiai sugeria padažą, tad po pietų lėkštės būna tuštutėlės! (...daugiau) Aurelija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
250 gramų kvietinių miltų
200 gramų moliūgų tyrės (receptas čia)
80 mililitrų pieno
60 gramų sviesto (minkšto)
50 gramų cukraus
2 šaukšteliai kepimo miltelių
1 šaukštelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Miltus, kepimo miltelius ir druską persijoti. Sudėti gabalėliais pjaustytą minšktą sviestą ir minkyti, trinti tarp pirštų, kol susiformuos stambūs trupiniais.
2.
Cukrų sumaišyti su moliūgų tyre ir pienu. Sudėti į miltų mišinį ir lengvai permaišyti.
3.
Viską išversti ant pamiltuoto paviršiaus ir trumpai paminkyti, kol tešla bus minkšta, puri, ilgai neminkykite, nes tešla taps kieta!
4.
Nuo tešlos gnybti po gabaliuką ir tarp delnų formuoti bandelę. Jei norite, kad visos bandutės būtų kuo panašenės formos, tešlą galima suformuoti į volelį ir pjaustyti maždaug 2 cm storio riekelėmis. Dėti į kepimo popieriumi išklotą formą, paliekant tarpelius, nes kepdamos išsiplės.
5.
Kepti iki 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių. Skanaus!
AUTORIUS: Aurelija
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Virginija
2020-10-13 21:31
Tikrai paprasta, o rezultatas super! Pusryčiams perpjovus pasidariau sumuštinuką su varške ir serbentų džemu. Nereikia jokių kruasanų! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital