Minkšti varškėčiai su ryžiais

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Minkšti varškėčiai su ryžiais
Minkšti varškėčiai su ryžiais
Minkšti varškėčiai su ryžiais
Minkšti varškėčiai su ryžiais
Autorius apie receptą: Mėgstate varškėčius? Ar teko ragauti varškės ir ryžių varškėčius? O jei dar varškėčiai gardinti razinomis, mmm. Apsivalgymas. Varškėčiai gaunasi gardūs, minkšti, Mėgstate varškėčius? Ar teko ragauti varškės ir ryžių varškėčius? O jei dar varškėčiai gardinti razinomis, mmm. Apsivalgymas. Varškėčiai gaunasi gardūs, minkšti, purūs. Tobuli. Tai puiki idėja vakarienei, o gal net pietums ar vėlyviems pusryčiams. (...daugiau) Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
180 gramų varškės
1 vienetas kiaušinių
2 šaukštai ryžių (virtų)
1 šaukštas kvietinių miltų (+ 2 šaukštų apvoliojimui)
1 šaukštelis cukraus
1 žiupsnelis druskos
pagal skonį razinų
pagal poreikį sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Į kitą dubenį suberti razinas, užpilti verdančiu vandeniu, palikti 15 minučių, tuomet išgriebti ir nusausinti.
2.
Į dubenį įmušti kiaušinį, sudėti ryžius, suberti druską, cukrų, razinas, miltus ir išmaišyti. Masė turi būti lipni, tad papildomai miltų berti nebereikia.
3.
Ant stalviršio paberti miltų, imti šaukštą paruoštos masės, formuoti varškėčius ir apvolioti miltuose.
4.
Į keptuvę dėti sviesto, ištirpinti. Dėti varškėčius ir kepti iš abiejų pusių iki kol gražiai apskrus ir iškeps.
5.
Tiekiau su grietinės ir sviesto padažu.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital