Minkšti obuoliniai vafliai be cukraus

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 27)
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 27)
Minkšti obuoliniai vafliai be cukraus
Minkšti obuoliniai vafliai be cukraus
Minkšti obuoliniai vafliai be cukraus
Minkšti obuoliniai vafliai be cukraus
Autorius apie receptą: Šiems vafliukams saldumo priduoda saldūs obuoliai ir razinos. Jie puikiai tinka tiek užkandžiams, tiek pusryčiams ar vaikams įdėti į pietų dėžutes. Mano vaikai labai juos Šiems vafliukams saldumo priduoda saldūs obuoliai ir razinos. Jie puikiai tinka tiek užkandžiams, tiek pusryčiams ar vaikams įdėti į pietų dėžutes. Mano vaikai labai juos mėgsta. (...daugiau) Rasos virtuvės užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
250 mililitrų pieno
2 vienetai obuolių (saldesnių, didelių)
60 gramų kvietinių miltų
60 gramų rupių kvietinių miltų
1 vienetas kiaušinių
55 gramai sviesto
40 gramų razinų
2 šaukšteliai kepimo miltelių
1 šaukštelis cinamono
0.5 šaukštelio vanilės ekstrakto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Razinas suberti į dubenį, užpilti verdančiu vandeniu ir palikti, kad išbrinktų.
2.
Keptuvėje ištirpinti pusę sviesto, sudėti į mažus, maždaug 0.5 centimetro gabaliukus supjaustytus obuolius, suberti pusę cinamono ir apkepti maždaug 3 minutes.
3.
Persijotus miltus sumaišyti su kepimo milteliai ir likusiu cinamonu. Kitame inde sumaišyti pieną, kiaušinį, vanilės ekstraktą, likusį lydytą sviestą ir viską gerai išplakti. Supilti pieno-kiaušinių masę į miltus ir išmaišyti. Į tešlą sudėti nusausintas razinas ir apkeptus obuolius, gerai išmaišyti.
4.
Įkaitinti vaflinę ir ją patepti aliejumi. Dėti tešlą į vaflinės centrą, paskirstyti į šonus, uždaryti ir kepti maždaug 5 minutes, kol gražiai apskrus. Patiekti su obuolių gabaliukais.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Agne
2019-12-04 20:49
Aciu uz nuostabu recepta :) ATSAKYTI
Valerija
2019-01-04 14:08
Vietoje pieno pyliau pasukas, o vietoje razinų naudojau datules - labai skanūs ir labai drėgni vafliukai pavyko :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital