Minkšti čeburekai su rūkyta skumbre ir džiovintais grybais

AUTORIUS:
Tomas Rimydis
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Video LaMaistas.lt redakcijos drauge su TV3
Minkšti čeburekai su rūkyta skumbre ir džiovintais grybais
Minkšti čeburekai su rūkyta skumbre ir džiovintais grybais
Minkšti čeburekai su rūkyta skumbre ir džiovintais grybais
Autorius apie receptą: Minkšti čeburekai su gardžiu ir kiek kitokiu įdaru - rūkyta skumbre ir džiovintais grybais. Išskirtiniai čeburekai maloniai nustebins ir sužavės kiekvieną. Minkšti čeburekai su gardžiu ir kiek kitokiu įdaru - rūkyta skumbre ir džiovintais grybais. Išskirtiniai čeburekai maloniai nustebins ir sužavės kiekvieną. Tomas Rimydis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Tešlai:
300 gramų kvietinių miltų
200 gramų vandens
100 gramų varškės 9%
1 vienetas kiaušinių
50 gramų alyvuogių aliejaus
pagal skonį druskos
Įdarui:
1 vienetas šaltai rūkyta skumbrė
100 gramų svogūnų
100 gramų džiovintų baravykų (brinkintų šaltame vandenyje)
100 gramų sviesto
100 gramų mocarela sūrio
10 gramų raudonėlio
pagal skonį druskos
Padažui:
100 gramų kreminio sūrio
50 gramų garstyčių
20 gramų žalumynų aliejaus (krapų ir petražolių)
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Kiaušinis, varškė, druska, aliejus sutrinami trintuvu iki vientisos masės. Įpilamas vanduo. Plakama iki vientisos masės.
2.
Maišant po truputį suberiami miltai. Užminkoma tešla. Dedama į šaldytuvą 2 valandoms.
3.
Svogūnai ir baravykai susmulkinami kubeliais.
4.
Keptuvėje ištirpinamas sviestas, sudedami svogūnai, baravykai. Kepama 15 minučių, kol gražiai apskrunda. Dedami smulkinti raudonėliai, druska. Atvėsinama.
5.
Skumbrė nukaulinama.
6.
Į dubenį dedami svogūnai, baravykai, skumbrės gabaliukai, tarkuotas sūris. Išmaišoma.
7.
Padažui į dubenį dedamas sūris, garstyčios, pilamas aliejus, įberiama druska ir išmaišoma.
8.
Tešla padalijama norimo dydžio gabaliukais. Iškočiojama iki 0.5 cm storio apvalių lakštų.
9.
Ant vienos lakšto pusės dedamas įdaras, kraštai pašlakstomi aliejumi, kiaušinio baltymu ar vandeniu. Kraštai užlenkiami, užspaudžiami šakute.
10.
Puode iki 160 C laipsnių temperatūros įkaitinamas aliejus. Dedami čeburekai. Kepama iš abiejų pusių apie 2 minutes iki kol gražiai apskrunda.
Patarimai:
Šis receptas buvo gamintas "La Maistas" laidoje (rodoma sekmadieniais 9:30 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus "La Maistas" laidų receptus ir patarimus rasite čia.
AUTORIUS: Tomas Rimydis
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital