Minkšti bulvių blyneliai su žalumynais

AUTORIUS:
Dominyka
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Virtų bulvių blynai
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Labai gardūs blyneliai puikiai tiks taupiems ir sotiems pietums. Labai nesudėtinga paruošti, o skonis puikus. Tikras tobulumas paprastume. Labai gardūs blyneliai puikiai tiks taupiems ir sotiems pietums. Labai nesudėtinga paruošti, o skonis puikus. Tikras tobulumas paprastume. Dominyka
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų bulvių (virtų)
1 vienetas kiaušinių
2 šaukštai miltų (apytikriai)
1 šaukštas grietinės
1 pundelis krapų (arba kitų žalumynų)
pagal skonį druskos
Kepimui:
pagal poreikį aliejaus
Patiekiant:
4 vienetai kiaušinių (virtų be lukšto, žr. patarimus, nebūtina)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Krapus susmulkinti.
2.
Į dubenį sudėti bulves, sugrūsti bulvių grūstuku, įmušti kiaušinį, suberti krapus, dėti grietinę, suberti miltus ir gerai išminkyti. Jei reikia, miltų įberkite daugiau, bulvių tešla turi būti nelabai lipni.
3.
Rankas padrėkinti vandeniu, imti bulvių masės ir formuoti nedidelius paplotėlius.
4.
Į keptuvę įpilti aliejaus, įkaitinti, sudėti blynelius ir kepti iš abiejų pusių po kelias minutes iki kol gražiai apskrus.
5.
Tiekti su be lukšto virtais kiaušiniais, bet galima ir tiesiog su grietine ar kitu mėgstamu padažu.
Patarimai:
Kaip išvirti kiaušinius be lukšto galite paskaityti šiame straipsnyje.
AUTORIUS: Dominyka
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital