Minkštas šokoladinis keksas

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Šokoladinis keksas
Šokoladinis keksas
Šokoladinis keksas
Šokoladinis keksas
Šokoladinis keksas
Autorius apie receptą: Labai skanus, minkštas šokoladinis keksas. Labai skanus, minkštas šokoladinis keksas. Ieva, Skanūs kąsneliai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
3 vienetai kiaušinių
200 gramų sviesto (minkšto, kambario temperatūros)
200 gramų cukraus
200 gramų kvietinių miltų
60 mililitrų pieno
50 gramų kakavos
50 gramų juodojo šokolado (smulkinto )
1 šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Į dubenį dėti sviestą, suberti cukrų ir išplakti iki purumo. Po vieną mušti kiaušinį ir vis permaišyti.
2.
Į kitą dubenį įsijoti miltus, kepimo miltelius, kakavą ir išmaišyti. Mišinį suberti į dubenį su sviestu, išmaišyti. Tuomet supilti pieną dar kartą permaišyti, suberti šokoladą ir išmaišyti.
3.
Kepimo formą iškloti kepimo popieriumi, supilti paruoštą masę ir kepti įkaitintoje iki 180 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 50 minučių. Prieš ragaujant palikti iki kol atvės.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital